Férfiaknak

A férfiak számára kifejlesztett gyakorlatok rendszeres végzése enyhülést hoz a prosztata megbetegedéséből fakadó kellemetlenségekre.

A tornagyakorlatok segítségével megelőzhetők, megszüntethetők a potenciazavarok is. Hatására megnövekszik az erekció időtartama és intenzívebb szexuális élményt élhetünk át. Eredményesen alkalmazható az impotencia megszüntetésére.

Amennyiben rendszeresen végezzük az a férfiak számára kifejlesztett gyakorlatsort, partnerünk visszajelzése lesz eredményességünk leghitelesebb bizonyítéka. Legjobb partnerünkkel együtt tornázni, férfiaknak is nagyon hatásos a vérkeringés növelést serkentő Egyszerű Módszer 18 gyakorlata. 

Babatervezésnél nagyon fontos tényező az életképes spermiumok száma, amely a módszer alkalmazásával jelentősen megnövekszik. Sőt a spermiumok életképessége is nő a rendszeres torna hatására. 

A Módszer segítségével hatékonyan rendezhetjük székletünket is, kiküszöbölve a székrekedés okozta problémákat, kellemetlenségeket. De fontos az egészséges táplálkozás alapelveit is betartani mindemellett, hiszen a mozgás csak egyik alappillére a helyes életmódnak. 

A férfiak a számukra kidolgozott gyakorlatokat végezzék hetente többször 25-30 percet, de a gyakorlatok eloszthatók egész napra is, beépíthetők a mindennapi tevékenységbe, sőt emellett még  elvégezhetik párjukkal az Egyszerű Módszer 18 gyakorlatát is. 

Az Aviva Módszer férfiaknak szóló torna elsajátítható az Aviva Módszer II. S.O.S. nem csak nőknek kötetből, vagy egy 2 órás tanfolyam keretében. Keress lakóhelyed közelében Aviva Módszer oktatót