Aviva Alapítvány

 

Az Aviva Alapítvány az Aviva Módszer népszerűsítésére, terjesztésének támogatására, 2002. július 16-án jött létre. Kuratóriumi elnöke és a lelke Tóth Lívia volt haláláig. Munkáját tovább folytatva az Aviva Alapítvány kuratóriuma és az Aviva Oktatók Szakmai Bizottsága biztosítja a módszer színvonalának megőrzését, az Aviva Módszer több évtizedes gyakorlása során összegyűjtött tapasztalatok átadásának feltételeit. Kuratóriumi elnök: Kolozsváriné Sarkadi Mariann, Kuratóriumi tagok: Hajzer Erzsébet, Sarkadi Edit, Sarkadi György, Zsámbokné Zana Mária

Az Aviva Módszer védjegyoltalom alatt áll

Aviva Method védjegyAviva szóvédjegy Magyarországon: Lajstromszám: 222245

Aviva Method ábrás védjegy EU: Lajstromszám: 012815651

Az OKTATÓK menüpont alatt felsorolt Aviva Módszer oktatók jogosultak a használatukra. Ezzel kívánja az Aviva Alapítvány támogatni a naprakész szakmai tudással rendelkező oktatókat. Ezen oktatók évente legalább egyszer részt vesznek szakmai továbbképzésen, folyamatos szakmai támogatást kapnak közösségünktől és szülész- nőgyógyász szakorvosunktól, valamint az Aviva Módszer oktatók Etikai Kódexe szerint dolgoznak.

Kérjük, saját egészsége érdekében, hivatalos oktatóinkhoz forduljon segítségért! Ha sikereket értél el a tornával, oszd meg velünk, amit mi előre is köszönünk:)! E-mail: infoatavivamodszer.hu

Az Aviva Alapítvány célja 

Szeretnénk elérni, hogy még a betegségek kialakulása előtt minden nő és férfi ismerje meg azokat az alternatívákat, amivel megőrizheti egészségét: az Aviva Módszer egy ilyen lehetőség, hiszen a torna a szervezet regenerálódását és öngyógyító képességét segíti. 

Célunk az is, hogy a könnyű várandósság elérése érdekében a párok is megismerjék a termékenység fokozásának ezen lehetőségét, tanulják meg és használják rendszeresen a tornát.  

Az AVIVA Alapítvány Szakmai Bizottságának tagjai: Dr. Pappné Boczor Margit, Farkas Ágnes, Hajzer Erzsébet, Jancsurák Krisztina, Könyves Ildikó, Kovács Ágnes, Nyerges Margit, Pálné Gudmon Erika, Pogány Zsuzsa, Reiman Katalin, Sarkadi Edit, Szabó Kitti, Völgyi Rita, Zsámbokné Zana Mária

Adó 1%

Az Aviva Alapítvány 2018-tól fogadhatja az adók 1%-át, így jogosult arra, hogy az adózók személyi jövedelemadójuk 1%-ával munkáját támogathassák. Örömmel és köszönettel fogadjuk felajánlásaikat! 

AVIVA ALAPÍTVÁNY Adószám: 18177208 1 13

ONLINE módon is beadható a felajánlás az alábbi linkre kattintva: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login Bejelentkezés után végignavigál a honlap a folyamaton. ​Határidő: május 22.

Köszönjük, ha adományával támogatja az Aviva Módszer terjesztését, az Aviva Módszer oktatók munkáját. Az Aviva Alapítvány bankszámlaszáma: OTP 11710002-20084266  IBAN: HU44117100022008426600000000 (Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB Székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.)  

Az adomány befizetéséről igazolást tud kiállítani az Aviva Alapítvány. Adományát köszönjük! E-mail: kuratoriumatavivamodszer.hu