Aviva Alapítvány

Az Aviva Alapítvány az Aviva Módszer népszerűsítésére, terjesztésének támogatására, 2002. július 16-án jött létre. Kuratóriumi elnöke és a lelke Tóth Lívia volt haláláig. Munkáját tovább folytatva az Aviva Alapítvány kuratóriuma és az Aviva Oktatók Szakmai Bizottsága biztosítja a módszer színvonalának megőrzését, az Aviva Módszer több évtizedes gyakorlása során összegyűjtött tapasztalatok átadásának feltételeit.

Kuratóriumi elnök: Sarkadi Mariann, Kuratóriumi tagok: Hajzer Erzsébet, Sarkadi Edit, Sarkadi György, Zsámbokné Zana Mária

Aviva Alapítvány

Az Aviva Módszer védjegyoltalom alatt áll

Aviva Method védjegyAviva szóvédjegy Magyarországon: Lajstromszám: 222245

Aviva Method ábrás védjegy EU: Lajstromszám: 012815651

Az OKTATÓK menüpont alatt felsorolt Aviva Módszer oktatók jogosultak a használatukra. Ezzel kívánja az Aviva Alapítvány támogatni a naprakész szakmai tudással rendelkező oktatókat. Ezen oktatók évente legalább egyszer részt vesznek szakmai továbbképzésen, folyamatos szakmai támogatást kapnak közösségünktől és szülész- nőgyógyász szakorvosunktól, valamint az Aviva Módszer oktatók Etikai Kódexe szerint dolgoznak.

Kérjük, saját egészsége érdekében, hivatalos oktatóinkhoz forduljon segítségért! Ha sikereket értél el a tornával, oszd meg velünk, amit mi előre is köszönünk:)! E-mail: infoatavivamodszer.hu

Az Aviva Alapítvány célja 

Szeretnénk elérni, hogy még a betegségek kialakulása előtt minden nő és férfi ismerje meg azokat az alternatívákat, amivel megőrizheti egészségét: az Aviva Módszer egy ilyen lehetőség, hiszen a torna a szervezet regenerálódását és öngyógyító képességét segíti. 

Célunk az is, hogy a könnyű várandósság elérése érdekében a párok is megismerjék a termékenység fokozásának ezen lehetőségét, tanulják meg és használják rendszeresen a tornát.  

Adó 1%

Az Aviva Alapítvány 2018-tól fogadhatja az adók 1%-át, így jogosult arra, hogy az adózók személyi jövedelemadójuk 1%-ával munkáját támogathassák. Örömmel és köszönettel fogadjuk felajánlásaikat! 

AVIVA ALAPÍTVÁNY Adószám: 18177208 1 13

ONLINE módon is beadható a felajánlás az alábbi linkre kattintva: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login Bejelentkezés után végignavigál a honlap a folyamaton. ​Határidő: május 22.

Köszönjük, ha adományával támogatja az Aviva Módszer terjesztését, az Aviva Módszer oktatók munkáját. Az Aviva Alapítvány bankszámlaszáma: OTP 11710002-20084266  IBAN: HU44117100022008426600000000 (Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB Székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.)  

Az adomány befizetéséről igazolást tud kiállítani az Aviva Alapítvány. Adományát köszönjük! E-mail: kuratoriumatavivamodszer.hu

 

Az Aviva Alapítvány a Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit Zrt. támogatásban részesült 2020.04.01. és 2021.09.30. időszakban, amelyet működési költségeire fordított.