Fájdalom nélküli menstruáció

Menstruációs fájdalom csillapítása 

Ha eddig azt gondoltad, hogy a menstruációs görcsöket csak erős fájdalomcsillapítókkal vagy fogamzásgátló tablettákkal lehet tompítani, megszüntetni, jó hírünk van: segítségedre lehet egy természetes módszer, ez az Aviva Módszer Egyszerű gyakorlatsora. Tornázz a menstruációs görcsök, fájdalmak ellen! 

Speciális torna - a természetes megoldás

Az Aviva Torna rendszeres gyakorlásával a menstruáció során fellépő görcsös fájdalom enyhíthető, sőt legtöbbször teljesen megszűnnek a panaszok. Általában már az első hónapban érzékelhető a javulás, talán már fájdalomcsillapítót sem kell bevenned. Idővel a görcsök teljesen megszűnhetnek és ezek a napok sem különböznek sokban a többitől. Micsoda boldogság! :-)

Görcsoldók helyett tornázz!

Mit kell tenned, hogy ezt az eredményt elérd? Végezd rendszeresen az Aviva Módszer fél órás tornáját! Ezt a speciális gyakorlatsort leggyakrabban minden másnap tornázhatod, de minimum hetente kétszer el kell végezned, hogy megtapasztald jótékony hatását. A görcsös, fájdalmas menstruáció megszűnése mellett javul közérzeted, energikusabbkiegyensúlyozottabb lehetsz. 

Élvezd a mozgás gyógyító erejét!

Az Aviva Torna hatására javul a hasi szervek vérellátottsága, javul a nyirokkeringés, és reflexzónák stimulálódnak, ennek köszönhető jótékony hatása. A menstruációs görcsök megszűnése mellett nincs káros mellékhatása, bátran alkalmazhatod, szervezeted öngyógyító folyamatait támogatja!

Aviva Módszer Alaptanfolyam

Ha szeretnéd elsajátítani az Aviva Módszer tornagyakorlatait, hogy mielőbb megszűnjenek a menstruációs görcsök, szerezd be az Aviva Módszer Nőknek I. kötetét, abban találod meg a gyakorlatok leírását. Ha szívesebben és könnyebben tanulsz képzett Aviva Módszer oktatóktól, illetve kíváncsi vagy, mivel tudsz még javítani egészségi állapotodon és igényt tartasz személyre szabott tanácsokra is, érdemes ellátogatni egy Aviva Módszer Alaptanfolyamra. A 4 órás Alaptanfolyamokon az I-es Aviva könyv minden gyakorlatát képzett oktatótól sajátíthatod el, így biztos lehetsz benne, hogy helyesen végzed azokat. Ez nagyon fontos, mert a módszer akkor fejti ki speciális hatását, ha a gyakorlatokat helyesen végezzük.

Hivatalos Aviva Módszer Oktatók

Honlapunkon az "Oktatók" menüpont alatt találod a Hivatalos Aviva Módszer oktatók elérhetőségét, akik tudásukat naprakészen tartják a továbbképzések és az oktatók szakmai közössége által, a közösség által elfogadott etikai normák szerint működnek és jogosultak az Aviva Módszer oktatására. Kérjük, saját egészséged érdekében hivatalos Aviva Módszer oktatóhoz fordulj segítségért. 

“Augusztus végén voltam Aviva tanfolyamon: megszabadultam a menzeszemmel járó borzalmas fájdalomtól. A torna utáni első menzesznél még fájt, a 2. menzesznél viszont mintha elvágták volna.  Bevallom nem is csináltam rendszeresen (tehát csak heti egy alkalommal, most legutóbb pedig egy hónap is kimaradt a vizsgáim és munkáim miatt), de így is használ. És ez csodálatos! mert gyakorlatilag több mint 20 éve nehezítette meg az életemet. Köszönöm!”