AVIVA NAP

Aviva Módszer - 20 éve Magyarországon

 

 

 

 

 

 

 

 

Emléktábla avatás és AVIVA NAP

Budapest, 2018. november 24.

Gyere, ünnepelj velünk! 

 Talán Te is sok mindent köszönhetsz annak, hogy megtanulhattad az Aviva tornát és aztán szorgosan gyakoroltad. Nekünk, oktatóknak legnagyobb öröm a visszajelzéseket olvasni, mi mindent lehetséges elérni a tornával, azzal, hogy tudatosabban élünk.

1998 novemberében jelent meg először az Aviva Módszer Nőknek I. és Aviva Módszer nem csak nőknek II. kötet, Tóth Lívia magánkiadásában. Ebben az évben kezdte el tanítani Magyarországon az Aviva Módszert, ami aztán rengeteg nőnek és férfinak segített különféle egészségügyi problémáinak enyhítésében, gyermekáldás elérésében. Az ő kitartó munkájának köszönhetjük, hogy eljutott ez a fantasztikus módszer Magyarországra, Európába.

Ezt, és Lívia születésnapját ünnepeljük 2018. november 24-én Budapesten egy emléktábla avatással és Aviva Nappal, ahol hasznos előadások lesznek és jó alkalom a találkozásra sorstársaknak, oktatóknak egyaránt.

Az Aviva Alapítvány és az oktatói közösség nevében hívunk, szeretettel várunk Téged és minden kedves érdeklődőt!

Emléktábla Avatás

Időpont: 2018 november 24, szombat - 10 órától 11 óráig

Helyszín: 1071 Budapest, Dózsa György út 70. 

AVIVA NAP

“Aviva 20 – egy nap a női egészségedért”

Időpont: 2018. november 24, szombat 13 órától 19 óráig

Helyszín: 1056 Budapest, Váci utca 47. Pannon Kincstár, 2. emelet

13:00-13:30 Ünnepélyes megnyitó - Jancsurák Kriszti / Aviva Alapítvány

14:00-15:00 Egyensúlyban a táplálkozással

Hogyan váltsak életmódot? Mire figyeljek a táplálkozásnál? Hogyan tudom összehangolni az egymásnak ellentmondó diétázási javaslatokat?
Gyakorlati tanácsok, táplálkozási és életvezetési stratégiák

“A célom, hogy segítsek abban, hogy jobban érezd magadat a bőrödben! Mindezt úgy, hogy visszaállítod az egyensúlyt a szervezetedben a valódi okoktól kezdve, belülről kifelé haladva. Természetes megoldásokkal, amelyeknek az egészséges étkezés, életmód és életszemlélet képezik az alapját.
Online és csoportos coaching programjaim keretében segítek neked elérni a céljaidat.”

Kokavecz Katalin MED Központ
https://medkozpont.hu/

15:30-16:30 Női egészség és női lélek

Milyen lelki folyamatok állhatnak a női betegségek hátterében? Hogyan tudom kihasználni belső rejtett tartalékaimat annak érdekében, hogy nőiességem kiteljesedjen? Mitől leszek lelkileg kiegyensúlyozott, boldog nő?

Pszichológiai tippek, könnyen elsajátítható gyakorlatok a nőiességért

“Várnai Evelin vagyok, pszichológus, klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta. A szakirányom a viselkedésterápia, de szeretek integratív szemléletben gondolkodni és a terápiás munkámban a pszichodinamikus, a transzgenerációs és a transzperszonális szempontokat és szinteket is figyelembe venni. Érdekelnek a módosult tudatállapotok, a képekkel és a testérzetekkel végzett pszichoterápiás munka, a hipnoterápia. Emellett jelenleg a Semmelweis Egyetemen oktatok orvosi pszichológiát és kommunikációt német és angol nyelvű hallgatóknak.” – Várnai Evelin

17:00-18:00 Női egészség és Aviva torna

Minden, amit a nőgyógyászoktól nem merünk megkérdezni: Hogyan működik együtt a nyugati és a természetes gyógyászat? Hogyan ötvözzem a kettőt az egészségem érdekében? Mesterséges hormonkezelések vagy tudatos életvitel? Mik az orvosi tapasztalatok az Aviva tornáról?
Természetes nőgyógyászati tanácsok

“Munkám és életmódom során az emberi testi-lelki egészség kulcsait keresem, kiemelt figyelemmel – de nem kizárólagosan- a várandósságra, a szülésre és a nőgyógyászati betegségekre.Munkám során egyesítve használom a kivizsgálásban és a terápiában  a legmodernebb orvostudomány eredményeit és a természetes gyógytényezőket ( gyógymódokat) is, egyénre szabottan. Figyelembe véve a páciens egyéni eltéréseit és adottságait is.”
Dr. Kovács Zoltán
https://termeszetesnogyogyaszat.hu/

18:30-19:00 Ünnepélyes zárás - Jancsurák Kriszti / Aviva Alapítvány

Az előadások között lehetőséged lesz arra, hogy megtudd, miben segíthet Neked az Aviva Módszer.

Hivatalos Aviva oktatóink személyre szabott tanácsokkal, javaslatokkal látnak el minden érdeklődőt.

Részvételi díj: 
november 16-23 között: 3000Ft/fő
– a helyszínen: 3500Ft/fő

Ha szeretnél részt venni a programokon, mindössze 2 teendőd van:
1) REGISZTRÁLJ EZEN A LINKEN (kattints ide!)
2) Fizesd be a regisztrációs díjat a következő számlára:
Jancsurák Krisztina e.v. OTP: 11773102-00512020

Ha bármilyen kérdésed adódik a programokkal illetve az Aviva Módszerrel kapcsolatban, hívd a 0670-386-7111 számot.

A rendezvényen lehetőséged lesz támogatni az Aviva Alapítvány munkáját adományoddal. Az adományozóknak köszönetképpen Aviva pólót ajándékozunk. 

Várunk szeretettel!
Az Aviva Módszer oktatók nevében a főszervező Jancsurák Kriszti és az Aviva Alapítvány