Aviva Babák

Aviva babák

“Tavaly tavasszal kezdtem a hormontornát. Eredményt is hozott, a menstruációm rendeződött, sőt a korábban fogamzásgátló miatt felszedett 5 kg is eltűnt. Most babát várok, a 18. hétben vagyok. Nagyon köszönöm a segítséget!”

“Sajnos volt egy korai vetélésem, majd aztán hiába szerettünk volna gyermeket, nem lettem várandós, bár semmilyen betegséget nem diagnosztizáltak nálam, ezért kezdtem el gyakorolni az Aviva Módszert, heti 2x. Majd 3 hónap gyakorlás után végre pozitív lett a teszt, és egészséges kisfiam született októberben. Köszönöm:)!!”

“Bár semmilyen okot nem tudtak feltárni az orvosok, mégis 8 hónapon keresztül hiába próbálkoztunk, nem lettem várandós. Az Aviva torna hatása döbbenetes volt. 3 hétig nagyon lelkesen és intenzíven tornáztam heti 3x, és láss csodát, pozitív lett a teszt. Nagyon boldog vagyok, hogy nem vágtam bele a hormonkezelésekbe.”

 “Az én történetem 2009-ben kezdődött. Abban az évben döntöttük el, hogy szeretnénk babát. Sajnos jó pár nehézségbe ütköztünk. Első műtétem 2 oldali csokoládé ciszta, összenövések, endometriózis. Orvosom közölte a műtét után, hogy spontán terhességre maximum 10%-nyi esélyem van, talán. Javasolta a GnRh injekció kúrát, de mi nem akartuk elhinni, hogy tényleg ilyen nagy lenne a baj. Sajnos 2010-ben ismét műtétre került sor. PCO gyanúval, megműtöttek. Eredmény: újabb csokoládé ciszták, összenövések, igazolt endometriózis.  Petefészek cisztáim nem voltak, nem kellett lukasztani. Az orvos újra erősen javasolta a GnRh injekciós kúrát, illetve elmondta lombik nélkül esélytelen bármi is. Ezután már elgondolkoztunk a GnRh-n. Néhány hónappal később bele is vágtunk. A kúra 6 hónapig tartott, havi 1 injekció, ami ugye mesterséges klimaxot hoz létre. Miközben a kúra zajlott felvettem a kapcsolatot a lombikkal. Előjöttek még egyéb hormon problémák is, illetve IR és pajzsmirigy probléma. A kúra végeztével 2011 áprilisában megkezdtük az első stimulációt. Ami sikertelen lett, nem lett érett petesejtem. Nagyon összetörtem. Ezután egy ismerős ajánlására akupunktúrára mentem, ahol is kimondottan a kezelés mellé a doktornő javasolta az Aviva tornát. Így jutottam el az Aviva tanfolyamra, majd begyakorló órákra jártam rendszeresen. Heti 2-3x csináltam a tornát, otthon is. 3 hónap akupunktúra és Aviva torna után belevágtunk a második stimulációba. De azt még el kell mondanom, hogy a torna hatására a vérzésem rendeződött, kevésbé lett görcsös, fogytam is és ami rég volt elmondható, nagyon boldoggá és kiegyensúlyozottá váltam. Szóval a lelkemnek is nagyon sokat jelentett. A torna és az akupunktúra mellett csináltam IR diétát is, a biztonság kedvéért, mert gyógyszert nem kaptam rá, de utólag nem is bánom.   A második stimuláció sikeres lett. És 2012-ben megszületett kisfiam! Terhesség alatt tornáztam párszor az aviva kismama tornáját is. 2013 januárjában ismét elkezdtem az Avivát, hogy a testem formába hozzam és elkezdjük a tesó projektet. A torna meghozta az eredményt. 1,5 hónap rendszeres torna után ismét kismama lettem. Nagyon csodálkoztunk, hogy sikerült ilyen hamar és spontán. Böbe azért figyelmeztetett, hogy ne csodálkozzak, ha hamarabb jön a tesó, a torna hatására, mint gondoljuk. Igaza lett! :)”

 

Még több visszajelzés - TOVÁBB