Hajzer Erzsébet

Hajzer Erzsébet Aviva módszer oktató - Pécs - online Aviva torna oktatás
Beszélt nyelvek: 
Magyar
Az ország, ahol tanít: 
Magyarország
Oktatás helyszíne: 
Online, Nagykozár
Telefon: 
36 20 93 81 118
E-mail: 
info [at] avivatorna.hu

Csoportos ONLINE Alaptanfolyam 

Kérlek, az aktuális időpontokért és információkért látogass el honlapomra: http://avivatorna.hu

Köszönöm! 

Tanfolyamra jelentkezek

Részvételi díj: 20.000,- Ft/fő vagy 30.000,- Ft/házaspár  A tanfolyamhoz tartozik egy gyakorló órán való részvétel is, hogy megtapasztald milyen egymás után folyamatosan letornázni a gyakorlatokat és korrigálni tudjuk az esetleges hibákat. Az időpontváltoztatás jogát fenntartom. A 2x2 órás tanfolyam elvégzése a gyakorlatok otthoni, saját felelősségre történő végzésére, begyakorló órákon való részvételre jogosít fel. Az Aviva módszer oktatására nem jogosít!

Helyszín: ONLINE

Aviva-torna online gyakorló órák 

Hétfő - szerda - péntek 18:30-tól 19:45-ig

A gyakorló órák technikai és egyéb részleteiért, bővebb információért kérlek, látogass el honlapomra: https://avivatorna.hu/gyakorlo-orak

Ha nem megfelelőek az időpontok vagy más okból nem a csoportos tanulást választanád, lehetőséged van egyéni Aviva-torna tanfolyam keretében online oktatáson részt venni, ha megfelelő technikai feltételeket tudsz biztosítani. A tanfolyam elvégzése után a gyakorló órákhoz is csatlakozhatsz, ha szeretnél.

 

Tóth Lívia ösztönzésére, a 2009 decemberében megtartott oktatóképzésén vettem részt. 2010 óta tartok Aviva Módszer alaptanfolyamokat, Ovulációs torna tanfolyamokat, Várandós tornát, Gátizomerősítő tornát, Férfitornát, részt vettem a tinik számára ajánlott program kidolgozásában, Lívia etikai és szakmai normáit követve tanítok.

Az online tanítást 2011-ben kezdtem, elsősorban egyéni az utóbbi időben csoportos formában. Ezalatt az idő alatt sok gyakorlati tapasztalatot szereztem, rengeteg visszajelzést, pozitív megerősítést kaptam. Legjobb tudásom szerint, kellő alapossággal adom át tudásom a résztvevőknek online formában is.  

Hivatalos Aviva-oktatóként rendszeresen részt veszek az Aviva Alapítvány által szervezett továbbképzéseken és műhelymunkákon, ahol dr. Kovács Zoltán nőgyógyász (aki több mint 10 éve alkalmazza az Aviva Módszert paciensei körében) is előadásokat tart tapasztalatairól. Ezeken az alkalmakon a hivatalos Aviva-módszer oktatók felfrissítik alaptudásukat, az oktatás módszertanát és az oktatói közösségben folyamatos tapasztalatcserével támogatjuk egymás munkáját. Ezt nagyon fontosnak tartom, mivel az Aviva Módszer oktatása az orvostudomány folyamatosan fejlődésével és az egyre sokasodó tapasztalatok felhasználásával bővül.

Elhivatottnak érzem magam, hogy a hozzám forduló hölgyeknek, leányoknak, férfiaknak segítsek az Aviva Módszer gyakorlatainak átadásával, segítsem őket az egészségük felé vezető úton. 

Szeretettel várlak az online tanfolyamokon és a gyakorló órákon!

Hajzer Erzsébet
Hivatalos Aviva Módszer oktató