Oktatóképzés

MAGYARORSZÁG - ROMÁNIA - OLASZORSZÁG - AUSZTRIA

Az Aviva Alapítvány céljai közé tartozik az Aviva Módszer széles körben való megismertetése, többek között szakképzett, széles látókörű, segítőkész minőségi munkát végző oktatók képzésével. Az Aviva Módszer oktatása szolgálat.

Az Aviva Módszer oktatóképzésére való jelentkezés feltételei:

  1.  szakirányú sportvégzettség: sportoktatói, testnevelőtanári végzettség stb. 
  2.  az Aviva Módszer 4 órás alaptanfolyamának elvégzése hivatalos Aviva Módszer oktatónál (igazolás szükséges)
  3.  az Aviva Egyszerű Módszerének gyakorlása 1 éven keresztül (saját egyéni tapasztalatok gyűjtése, gyakorló órák látogatásával)
  4.  megfelelő testtudat, kiváló kommunikációs és empátiás készség, rátermettség
  5.  alapszintű számítógépes ismeretek: szövegszerkesztő, e­mail, internet, FB 
  6.  olyan településről fogadunk jelentkezőket, ahol még nincs oktató, illetve ahol van, az ottani oktatók ajánlása szükséges: fontos számunkra az oktatók közösségének összetartása, az együttműködés, vegye fel a kapcsolatot a közelében dolgozó oktatókkal

Kérjük, csak akkor nyújtsa be jelentkezési lapját, ha mindegyik feltételnek megfelel. Részletes tájékoztatást a képzésről a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap beérkezése után nyújtunk. Megértését köszönjük.

Tervezett oktatóképzési időpontok Budapesten:

2018. október 18-tól 21-ig - I. modul, 2019. február 1-2-3. II. modul (vizsga 2019. április) 

Az Aviva Módszer oktatóképző tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehetElsősorban külföldön élőktől, illetve olyan városokból várunk érdeklődőket, ahol még nincs Aviva oktatás. (Szakirányú végzettség és az Aviva Módszer ismerete, gyakorlása feltétel.) 

A kitöltött jelentkezési lapokat, illetve felmerülő kérdéseket az Aviva Alapítvány e-mail címére várjuk: infoatavivamodszer.hu

Köszönjük!

Aviva Alapítvány

E-mail: infoatavivamodszer.hu