Bemutatkozás

Kedves Látogató! 

A harmadik gyermekem születésénél gyorsító injekciót kaptam, amelynek hatására leszakadt a méhem. A későbbiek folyamán az inkontinencia, a méhszájseb és a rendellenes vérzések miatt a méhem eltávolítását javasolták.

Tóth LÍvia Aviva Módszer oktatóA gyógyszerallergiám miatt félem a műtéttől, ezért a Mazdaznan öngyógyító életmód tanácsa alapján tornázni és irrigálni kezdtem. Meggyógyultam.

Amikor tudomást szereztem az AVIVA MÓDSZER-ről, - erről a táncos tornáról, amelyről először csak annyit tudtam, hogy segítségével a nő kezébe veheti asszonysorsának irányítását - eldöntöttem, megtanulom, ne csak magamon tudjak segíteni, hanem másoknak is.

Többször is Izraelbe utaztam, és magától Avivától tanultam a tornát. A 45. diplomát szerzett (Magyarországon az egyetlen) tanítványa vagyok.

Eredeti végzettségem rádió- illetve elektroműszerész. A betegségeim miatt a természetgyógyászat felé fordultam. Különböző tanfolyamok (akupresszúra, reflexológia, radiesztézia) elvégzése után négy évig jártam a Buddhista Főiskolára, asztrológiát tanultam. A Főpolgármesteri Hivatal egy éves sportoktatói tanfolyama után rekreációs sportoktató lettem, majd a Szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán egészségtan tanári diplomát szereztem. Az AVIVA MÓDSZER mellett ETKA jógát is tanítok és besegítek a MAZDAZNAN munkaközösség tevékenységébe, légzés, táplálkozás és mirigy gyakorlatok oktatásában is. 

Tóth Lívia, Aviva módszer oktató